loading...

Ухоженная оливковая роща в окрестностях Ровиня

Статус Продается
Тщательно и с любовью выращенная оливковая роща площадью почти 2 гектара идеально расположена на вершине холма в тихом и спокойном месте между Ровинем, Ровиньско Селом и заливом Лимско.

 

18.995 м2

Участок

 

6 km

Море

 

245.000 €

Цена

 

12,90 €

Ціна за кв

 

3%

Налог

 

40497

Код

Ключевая особенность

  • Участок 135.548 м2
  • Отдельно стоящее, но не изолированное место недалеко от Канфанара
  • Пляж 25 км
 

Описание

Ретельно і з любов'ю вирощений оливковий гай площею майже 2 гектари ідеально розташований на вершині пагорба в тихому і спокійному місці між Ровинем, Ровінсько Селом та затокою Лімсько.
 
Всього 1,6 км від моря по прямій, ця земля забезпечує відмінні умови для вирощування оливок, і не дивно, що в минулому 2022 році було зібрано близько 7 тонн оливок, з яких кілька сотень літрів оливкової олії першого холодного віджиму було вироблено. Олія з цього оливкового гаю вже багато років отримує золоті та срібні нагороди на традиційному ярмарку оливкової олії Antonja.
 
На височини, з якого відкривається краєвид на море, знаходиться оливковий гай сортів Леччіно (70%), Франтойо та Пендоліно (30%), посаджених у 2008 році. У 2010 році сорт Білиця був посаджений у нижній частині місцевості на площі понад 7700 м2.
 
Оливки вирощуються професійно, а сам оливковий гай ретельно обслуговується, скошується і орається, так що він є чудовою нагодою для бізнесу для тих, хто хотів би зайнятися вирощуванням оливок. У перший рік після покупки у нового власника буде можливість підтримки та поради від нинішнього власника, який запропонував допомогу при введенні в бізнес.
 
Фермери та компанії, зареєстровані для ведення сільськогосподарської діяльності, можуть, за умови, що вони володіють приблизно 12 000 м2 оброблюваних сільськогосподарських земель на території кадастрового муніципалітету Ровиня чи Ровінського села, збудувати будівлю у розмірах, передбачених територіальним планом.
 
До ділянки веде кілька доріг загального користування, а найширша і обслуговується в кращому вигляді - дорога, що веде в Ровінське Село, за 2,3 км.
 
slika
Вид с южной стороны
slika
Вид с северо-восточной стороны
slika
Вид с восточной стороны
slika
Вид с юго-восточной стороны
slika
Вид с юго-западной стороны
slika
Вид с северо-западной стороны
slika 
slika
Вид с северной стороны
slika 
slika
Земельный участок расположен на северо-западном склоне.
slika 
slika 
slika
Вид на запад
slika 

Отказ от ответственности

Компания Portun Immobilis d.o.o. старается обеспечить, чтобы информация на сайте всегда была точной и актуальной. Однако компания Portun Immobilis d.o.o. прямо отказывается от ответственности в случае, если пользователь полагается на точность и полноту содержания интернет-страниц и в результате понесет ущерб или убытки.

Авторские права

Рисунки, текст, картинки, карикатуры, видео и их размещение на сайте Portun Immobilis d.o.o. охраняются авторским правом в соответствии с национальным законодательством и международными договорами, а также другими законами. Содержимое этих веб-сайтов не может быть скопировано, обработано, дополнено или передано третьим лицам для коммерческого использования.
245.000 €
Цена
7.350 €
Информационный расчет налога с продаж 3%
252.350 €*
Цена с учётом налога 3%
*Комиссия брокера не включена в указанную цену. Подробнее об этом
Лицензированный агент

Alesandro Laginja

С нами с 2010 года
agent
 
Алесандро будет рад общаться с вами на итальянском, английском и немецком языках.
viberwhatsup
ПОДКЛЮЧИМСЯ

Форма обратной связи

Отправьте мне электронное письмо